Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни "Аналіз господарської діяльності" - Єршова, Наталя Юріївна (НТУ "ХПІ", 2017)
Завдання навчальної дисципліни "Аналіз господарської діяльності": опанування студентами компетенцій щодо комплексного та системного підходу до дослідження явищ і процесів з урахуванням стратегічних цілей та впливу зовнішнього середовища; оволодіння знаннями щодо ключових показників виробничо-господарської діяльності, вміннями їх обґрунтовувати і виявляти вплив на результативність діяльності протягом звітного періоду; отримання навичок оцінки економічної ефективності використання технологічних та кадрових ресурсів підприємства.
Keywords: аналіз господарської діяльності; прийоми аналізу господарської діяльності; фінансовий стан підприємства; фінансова звітність; прибуток; рентабельність; виробнича програма; основні засоби підприємства; матеріальні ресурси підприємства; трудові ресурси підприємства; собівартість продукції; витрати; реалізація продукції