Дослідження питань оцінювання якості послуг постачання електричної енергії - Черкашина, Вероніка Вікторівна; Яковенко, Олег Валерійович (GS Publishing Services, 2025)
Якість електричної енергії - це сукупність властивостей електричної енергії відповідно до встановлених стандартів, які визначають ступінь її придатності для використання за призначенням. Якість електричної енергії характеризується параметрами поставленої споживачу електричної енергії та їхньою відповідністю встановленим показникам якості послуг з постачання електричної енергії.
Keywords: колективна монографія; електрична енергія; регулювання тарифів; напруга; інвестиції