Прогнозована оцінка професійних ризиків для ливарної ділянки навчально-виробничого центру дослідного заводу НТУ "ХПІ" - Пшонка, А. В.; Макаренко, Вікторія Василівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Розрахунок професійного ризику з використанням бальної оцінки роботи за умовами праці з урахуванням факторів виробничого середовища.

Calculation of occupational risk using a score of work under working conditions, taking into account the factors of the production environment.
Projected assessment of occupational risks for the foundry of the training and production center of the research plant of NTU "KhPI"
Keywords: професійний ризик; умови праці; occupational risk; working conditions