Визначення вимог до енергетичних параметрів електроприводу мотор–коліс електробуса - Вершинін, Дмитро Вініамінович; Водічев, Володимир Анатолійович; Войтенко, Володимир Андрійович; Дашко, Олег Григорович; Смотров, Євген Олександрович (НТУ "ХПІ", 2010)
In lecture are defined the power parameters of motor-wheels, blocks of regulation, accumulator and condenser batteries which enter in the complement of multicoordinate electric drive of electro bus.
Definition of requirements to power parameters of electro bus motor-wheels electric drive
Keywords: безпека екологічна; електромобіль; енергозбереження; електродвигун синхронний; блок регулювання; батарея акумуляторна; батарея конденсаторна; бортове джерело живлення