Словник юридичних термінів - Гапотій, Віктор Дмитрович; Васильєва, Маргарита Валентинівна; Сємко, Михайло Олександрович (Лідер, 2018)
Пропоноване видання базується на сучасному рівні правових знань і досягнень як вітчизняної, так і світової юриспруденції. Розраховане для студентів вищих навчальних закладів юридичного профілю, викладачів та широкого кола читачів.
Keywords: авторське право; амністія; бюджет; господарський суд; держава; міжнародний тероризм; податкова політика; презумпція