Особливості управлінської діяльності керівника освітнього округу - Леонова, Н. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розкривається сутність управління освітнім округом як інноваційним освітнім середовищем, визначається коло функцій керівника освітнього округу та аналізується зміст модернізованих функцій управління.

In the article essence of management of the educational district as an innovative educational environment is exposed, number of functions of the educational district’s leader is determined and the maintenance of modernized administrative functions is analyzed.
The feature of administrative activity of leader of educational district
Keywords: система освіти; реформування; модернізація; процес навчально-виховний; інновації; школа вища; підготовка кадрів