Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Монтаж, наладка і технічне обслуговування приводів машин" - Панамарьова, Ольга Борисівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Методичні вказівки призначені для закріплення на практиці базових знань студентів стосовно різновидів, технічних характеристик, конструкцій, принципів монтажу, наладки сучасного гідравлічного обладнання, які необхідні для вирішення фахових завдань з дисципліни "Монтаж, наладка і технічне обслуговування приводів машин" для студентів рівня фаховий молодший бакалавр зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування, освітньої програми "Виробництво гідравлічних і пневматичних засобів автоматизаці".
Keywords: методичні вказівки; лабораторна робота; приводи машин; монтаж; наладка; стенд; схема