Умови формування інвестиційної привабливості промислових підприємств - Чуприна, Н. М. (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі проаналізована трансформація мотивації стратегічних інвесторів в підприємства промисловості України. Виявлено параметри інвестиційних стратегій на різних стадіях життєвого циклу інвестиційних ресурсів що дозволяє розробити оптимальну, як для інвесторів, так і для підприємства інвестиційну стратегію залучення коштів.

In-process the analysed transformation of motivation of strategic investors is in the of industry enterprises of Ukraine. The parameters of investment strategies are educed on the different stages of life cycle of investment resources that allows to work out optimal, both for investors and for an enterprise investment strategy of bringing in of money.
Keywords: стратегія; інвестор; інвестиційні ресурси; investment attractiveness; strategy; investor; investment resources