Аналіз ризиків будівельних проектів у галузі житлового будівництва - Рибак, А. І.; Азарова, І. Б. (НТУ "ХПІ", 2014)
Проведено дослідження стану та причин невдач будівельних проектів у галузі житлового будівництва.

A study of the causes of failures of construction projects in the area of housing
Keywords: інвестиційні будівельні проекти; житлове багатоповерхове будівництво; собівартість будівництва; замовник; генпідрядник; інвестор; investment construction projects; residential high-rise building; cost of construction; contracting; general contractor; investor