Ускорение операций над множествами в дедуктивном методе моделирования неисправностей - Зайченко, С. А.; Парфентий, А. Н.; Ктейман, Х. (НТУ "ХПИ", 2004)
Виконано аналіз структур даних і алгоритмів при виконанні операцій теорії множин над списками дефектів в дедуктивному методі моделювання несправностей цифрових систем. Запропоновано 4 типа структур даних та процедури їх обробки, що забезпечують максимальну швидкодію базових операцій, необхідних для ефективної програмної реалізації метода.

This paper analyzes data structures and algorithms for performing set theory operations upon defects lists within deductive fault simulation method of digital systems. Suggested 4 types of data structures and calculation procedures, which provide maximum performance for base operations required for effective software implementation of the method.
Keywords: автоматическая генерация тестов; программируемая логика; структуры данных; характеристические векторы; связные списки; бинарные деревья; хэш-таблицы