Подрібнення в технології водовугільного палива - Білецький, Володимир Стефанович; Світлий, Юрій Герасимович (Національний гірничий університет, 2004)
В статті виконано огляд і аналіз технологій гідравлічного транспортування вугілля з точки зору його подрібнення. Обґрунтовано раціональні варіанти технології для енергетичного і коксівного вугілля.
Keywords: теплоенергетика; вугільна промисловість; гідравлічний транспорт