Англійська мова професійного спілкування як елемент фахової компетенції інженера - Гончаренко, Тетяна Євгенівна (НТУ "ХПІ", 2009)
Автором розглянуто об'єктивні причини, що заважають підвищенню якості мовної підготовки майбутніх фахівців. В статті доведено, що англійська мова професійного спілкування є важливим елементом фахової компетенції інженера.

Objective reasons are considered an author, that interfere with upgrading linguistic preparation of future specialists of. It is proved in the article, that English of professional intercourse is the important element of professional jurisdiction of engineer.
English of professional intercourse as element of professional jurisdiction of engineer
Keywords: підготовка мовна; якість; фахівець; кваліфікація; освіта професійна; мова іноземна