Інноваційне підприємництво та бізнес-планування - Савченко, Ольга Ігорівна; Нестеренко, Роман Олександрович; Побережний, Роман Олегович (ТОВ "Щедра садиба плюс", 2015)
Навчально-методичний посібник містить розширені матеріали, що необхідні для ведення підприємницької діяльності в інноваційному бізнесі, розуміння механізмів пошуку та ідентифікації можливостей для бізнесу, аналізу ефективності інноваційного проекту і написанні бізнес-плану, визначенні питань комерціалізації інтелектуальної власності та управління креативністю. Призначено для студентів спеціальностей «Менеджмент організацій та адміністрування», «Управління інноваційною діяльністю», «Менеджмент інноваційної діяльності», «Інтелектуальна власність» та спеціалістів з економіки та управління.
Keywords: діяльність інноваційна; проект інноваційний; бізнес-план; креативність; комерціалізація; власність інтелектуальна; практикум лабораторний