Перша допомога потерпілим при ураженні електричним струмом - Федоренко, С. М.; Шмаков, Ю. М.; Табуненко, В. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
В доповіді проведено аналіздій, які потрібно провести потерпілому при ураженні електричним струмом.

Electric current, medical care, determination of the victim's condition.
First aid to victims of electric shock
Keywords: електричний струм; медична допомога; визначення стану потерпілого; electric current; medical care; determination of the victim's condition