Організація процесу адаптації персоналу на промисловому підприємстві - Солодовник (Бутенко), Тетяна Олександрівна; Портненко, Є. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015)
У статті розглянуто значення процесу адаптації як інструмента організаційного розвитку, проаналізовано стан системи адаптації персоналу на вітчизняних промислових підприємствах, запропоновані рекомендації щодо її організації й удосконалення.

The article discusses the importance of the adaptation process as a tool for organizational development, analyzes of adaptation of the personnel at domestic factories, recommendations on its organization and improvement.
Keywords: управління персоналом; задоволенність працею; плинність кадрів; personnel management; job satisfaction; turnover