Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаСтригуль, Лариса Станіславівна2024-10-102024Конспект лекцій з дисципліни "Методологія і організація наукових досліджень в галузі" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання / уклад. Н. В. Якименко-Терещенко, Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 59 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82259https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82259Дисципліна спрямована на ознайомлення здобувачів вищої освіти з історією розвитку науки, організаційною структурою науки в Україні та НТУ «ХПІ»; сприяє формуванню навичок здійснення наукових досліджень шляхом загальнонаукових і спеціальних методів пізнання. Мета та цілі дисципліни. – формування теоретичних знань з методології і організації наукових досліджень, оволодіння інструментальними засобами дослідження, отримання, зберігання, обробки інформації та застосовувати їх під час вирішення поставлених завдань. Оволодіння навичками публічних ділових і наукових комунікацій з використанням інформаційних технологій задля вирішення поставлених завдань.ukконспект лекційнаукові дослідженняметодологія наукових дослідженьорганізація наукових дослідженьготельно-ресторанна справаготельно-ресторанний бізнесКонспект лекцій з дисципліни "Методологія і організація наукових досліджень в галузі"Learning Object