VI Університетська науково-практична студентська конференція магістрантів Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Частина 1 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2012)
До збірки включено тези доповідей, представлених на VI Університетській науково - практичній студентській конференції магістрантів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», яка відбулась 27 – 29 березня 2012 року.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; інформаційні системи; управляючі системи; математичне моделювання; механіка; системи управління; машинобудування