Чисельна оцінка бажаності конструкцій поршнів швидкохідних дизелів - Шеховцов, Анатолій Федорович; Пильов, Володимир Олександрович; Прокопенко, Микола Вікторович; Шевченко, Л. П. (НТУ "ХПІ", 2002)
Представлено результати аналізу бажаності конструкцій поршнів швидкохідних дизелів. Показано застосування функції бажаності для оптимізації конструкції поршнів швидкохідних дизелів. Використано дані по дизелях 8ЧН13/14 і 4ЧН12/14. Іл. 3. Библиогр. 5 назв.
Keywords: двигуни внутрішнього згоряння; термонавантажені зони; навантаження двигуна; Харрінгтон; функція бажаності; шкала бажаності