Курс макроекономіки - Архієреєв, Сергій Ігоревич; Волоснікова, Наталія Миколаївна; Деркач, Марина Миколаївна; Климова, Світлана Олегівна; Максименко, Яна Анатоліївна; Решетняк, Олена Володимирівна; Решетняк, Наталя Борисівна; Соболєва, Олена Петрівна; Тимченко, Ірина Євгеніївна; Чорна, Тетяна Іванівна; Шибаєва, Наталя Володимирівна; Шипілова, Марія Вікторівна; et al. (НТУ "ХПІ", 2010)
Навчальний посібник розглядає основні теоретичні проблеми національної економіки згідно з нормативною програмою дисципліни "Макроекономіка". Поєднує в собі конспект лекцій та практикум з кожної теми, перелік джерел інформації, термінологічний словник та питання для підготовки до іспиту, що важливо для самостійної роботи над курсом.
Keywords: макроекономіка; товарний ринок; грошовий ринок; ринок праці; інфляційний механізм; споживання домогосподарств; приватні інвестиції; сукупні витрати; економічна динаміка; бюджетно-податкова політика; монетарна політика; зовнішньоекономічна діяльність; ВВП