Деякі особливості бухгалтерського обліку необоротних активів з урахуванням вимог Податкового кодексу - Брік, Світлана Володимирівна (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2017)
Наявність необоротних активів є важливою умовою функціонування суб’єкта господарювання, та вимагає постійного контролю за ефективністю їх використання для потреб управління діяльністю підприємства. Одним із основних завдань обліку основних засобів є надання повної, правдивої та неупередженої інформації щодо них.
Keywords: бухгалтерський облік; необоротні активи; фінансова звітність; облік фондів