Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Технологічні вимірювання і прилади" - Шишенко, Леонід Опанасович; Набока, Олена Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2006)
Мета лабораторних занять - привити студентам навички експерементальних досліджень з використанням вимірювальних приладів, навчити правильно використовувати вимірювальні прилади
Keywords: вимірювальні прилади; електровимірювальні прилади; цифровий вимірювальний прилад; метрологічні характеристики; вимірювальні генератори; імпульсні генератори; відеоімпульси; вольтметр; осцілограф; електронно-променеві осцілографи