Науково-технічний переклад - Зенякін, Олексій Сергійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Словник постає у вигляді збірки найпоширеніших лексичних одиниць у галузі інформаційно-комунікаційних технологій. Для полегшення процесу запам’ятовування, кожна одиниця подається разом із транскрипцією та має порядковий номер. Матеріал відповідає рівню В2 загальноєвропейських компетенцій володіння іноземною мовою. Розраховано на студентів спеціальності "Філологія".

The dictionary appears as a collection of the most common lexical items in the field of information and communication technologies. To facilitate memorization, each unit is presented with a transcription and has a serial number. The material corresponds to level B2 of All-European competences in foreign language proficiency. Designed for students majoring in "Philology".
Scientific-technical translation
Keywords: словник; навчальний процес; англійська мова; лексика; транскрипція; інформаційно-комунікаційні технології; dictionary; educational process; English language; vocabulary; transcription; information and communication technologies