Сучасні питання документообігу - Мелень, Олена Валентинівна (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглядаються питання документообігу на підприємствах. Документи повинні проходити найкоротшим шляхом, без зворотних переміщень. Отже для всіх документопотоків дуже важливо продумати найбільш доцільну технологію обробки та послідовність виконуємих операцій.

The article examines the documents in the enterprise. Documents must be held by the shortest route, without reciprocal movements. So for all of documentation is very important to consider the most appropriate processing technology and the sequence of operations.
Keywords: управлінська діяльність; документообіг; діловодство; облікова інформація; document management; document; record keeping; accounting information