Дослідження впливу осадки і протяжки на механічні властивості та структуру поковок - Чухліб, В. Л.; Гринкевич, В. О.; Олійник, Д. С.; Старосек, А. І.; Ашкелянець, Антон Володимирович; Борисенко, А. Ю. (НТУ "ХПІ", 2013)
Виконано дослідження впливу технологічних параметрів осадки і протяжки при куванні на характеристики міцності сталі 20. Проведений мікроструктурний аналіз металу після деформації. Визначений взаємозв’язок між фактором форми, уковом при протяжці та осадці та межою міцності і текучості

Investigation of the influence of the degree of deformation technological parameters of the draft and broaches, form factor, while forging operations on strength characteristics of steel 20. The performed structural analysis of metal after deformation. Derived relationship between the factors forms, scholarly during draft and broaches and limit of strength and fluidity
Keywords: уков; фактор форми; метал; деформація; кування; draft; broaches; scholarly; factor form; structure