Інтелектуальна власність як вагомий чинник конкурентоспроможності продукції - Перерва, Олександр Петрович; Романчик, Тетяна Володимирівна (Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", 2025)
Інтелектуальна власність відіграє ключову роль у забезпеченні конкурентоспроможності продукції, оскільки сприяє створенню унікальних технологій, брендів та інноваційних рішень. У доповіді розглядаються основні види інтелектуальної власності, механізми їхнього правового захисту та стратегії ефективного управління. Intellectual property plays a key role in ensuring the competitiveness of products, as it contributes to the creation of unique technologies, brands and innovative solutions. The report considers the main types of intellectual property, mechanisms for their legal protection and strategies for effective management.
Intellectual property as a significant factor of competitiveness of products
Keywords: інтелектуальна власність; конкурентоспроможність; intellectual property; competitiveness