Навчальна програма дисципліни "Комп'ютерні мережі" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2010)
"Комп'ютерні мережі" є однією з фундаментальних дисциплін в підготовці бакалавра по інформаційним технологіям проектування. Швидкий розвиток засобів обчислювальної техніки, розширення їхніх можливостей є головним чинником широкого впровадження ЛВС у різні сфери наукової й практичної діяльності.
Keywords: комп'ютерні мережі; топологія мережі; передача інформації; архітектура комп'ютерних мереж; TCP/IP; Ethernet