Моделювання марктенгової програми підприємства - Масалаб, Олександр Васильович; Заруба, Віктор Яковлевич (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Доведено, що моделювання маркетингової програми дозволяє підприємствам створювати ефективні стратегії маркетингу, забезпечувати успішне просування продуктів і послуг, а також досягати конкурентної переваги на ринку
Keywords: ринок; маркетинг; програма; моделювання; бізнес; ефективність; підприємства