Папченко, Вікторія Юріївна2014-05-302014-05-302013Папченко В. Ю. Нові наукові розробки у галузі харчових технологій / В. Ю. Папченко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 38 (1011). – С. 178-182.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6955Розглянуто перспективні наукові розробки у галузі харчових технологій, що стосуються вдосконалення технології рафінації і переробки олій та жирів. На основі узагальнення науково-технічної літератури визначені перспективні напрямки подальшого розвитку олійно-жирової промисловостіAccording to the analysis of scientific literature considered promising directions in the development of oil industry. Promising scientific developments in the field of food technology related to improving the technology of refining and processing of oils and fatsukолійно-жирова галузьоліяжирбілокферментикупажірафінаціянейтралізаціяокисненняfat and oil industryoilfatproteinenzymesblendsrefiningneutralizationoxidationНові наукові розробки у галузі харчових технологійArticle