Методологічні основи оцінювання реалізації потенціалу підприємства - Краснокутська, Наталія Станіславівна (Дніпропетровський університет економіки та права, 2010)
У статті набули розвитку методологічні основи оцінювання потенціалу підприємства в напрямі формування його понятійного апарату, розробки системи принципів, обґрунтування критеріїв і вимог до системи оціночних показників.

In the article the methodological bases of estimation of enterprise potential had development in a direction of its conceptual apparatus formation, system design principles, substantiation of criteria and requirements for system performance indicators.
Methodological principles of enterprise potential realization evaluation
Keywords: ефективність; стійкість; порівнянність; цінність