Застосування методу перехресної соціометричної оцінки до визначення креативності команди проекту - Лепський, Владлен Володимирович; Кузьмінська, Юлія Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015)
В статті розглянуті та проаналізовані методи оцінки креативності членів команди освітнього проекту; запропонований варіант методу перехресної соціометричної оцінки, адаптований до кількісного розрахунку рівня креативності членів команди освітнього проекту; визначені параметри креативності для оцінювання.

The paper reviewed and analyzed the evaluation methods of creativity education project team members; a variant of the method of cross sociometric assessment adapted to calculate the quantitative levels of creativity education project team members is proposed; the parameters for evaluating creativity are determined.
Application of cross sociometric assessment to the definition of creativity of the project team
Keywords: сучасний навчальний заклад; освітній проект; оцінка креативності; параметри креативності; educational project; evaluation of creativity; project team; parameters of creativity