Маркетинг вражень в індустрії туристичного бізнесу - Приходько, Єлизавета Геннадіївна; Перерва, Петро Григорович (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2021)
Доведено, що враження як продукт мають ряд специфічних особливостей. По-перше, враження нематеріальні – це означає, що репутація постачальника вражень має надзвичайну важливість. По-друге, враження – "швидкопсувний продукт", їх не можна запасти на майбутнє.
Keywords: туристичні підприємства; послуги; додана вартість; туристичний продукт