Проблема формування "ідеального лідера" - Романченко, Н. С.; Костиря, Ірина Валентинівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Розглядаються проблеми формування лідера у сучасному суспільстві.
Keywords: формування лідера; лідерські якості; виховання; саморозвиток; особистість; самовдосконалення