Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни "Основи безпеки програм та даних" - Челак, Віктор Володимирович; Горносталь, Олексій Андрійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Викладена методика виконання практичних робіт, метою яких є: формування системи знань з архітектури програмного забезпечення, принципів функціонування систем безпеки програм та даних, формування практичних навичок розробки систем захисту програмного забезпечення. Методичні вказівки підготовлені на кафедрі «Комп’ютерна інженерія та програмування» і можуть бути використані для підготовки дипломованих фахівців за спеціальністю: F7 «Комп’ютерна інженерія».
Keywords: методичні вказівки; практична робота; безпека програм; безпека даних; комп'ютерна інженерія; програмне забезпечення