Математична модель насиченого трифазного конденсаторного асинхронного двигуна - Чабан, Василь Йосипович; Костючко, Сергій Миколайович (НТУ "ХПІ", 2012)
Пропонується математична модель насиченого трифазного конденсаторного асинхронного мотора в однофазному стані. Диференціальні рівняння електромеханічного стану записано в нормальній формі Коші. Наводяться результати розрахунку на ЕОМ перехідного процесу.

The paper introduces a mathematical model of a saturated three-phase condenser induction motor with a condenser battery in one phase in a single-phase state. Differential equations of electromechanical state are given in normal Cauchy form. Results of computation are presented.
A mathematical model of a saturated three-phase condenser induction motor in a single-phase state
Keywords: стан однофазний; рівняння диференціальне; симуляція комп'ютерна; нормальна форма Коші; інтегрування числове; коло магнетне; обмотка; ротор; induction motor; single-phase state; mathematical model