Спосіб пошарової побудови виробів на базі структурної декомпозиції вихідної тріангуляційної 3D моделі - Доброскок, Володимир Ленінмирович; Гаращенко, Ярослав Миколайович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2017)
Спосіб пошарової побудови виробів на базі структурної декомпозиції вихідної тріангуляційної 3D моделі включає попереднє розбиття виробів на частини, розміщення частин виробу на платформі установки, періодичне опускання платформи на задану величину кроку побудови, подальше формування шарів матеріалу і складання в готовий виріб. Визначають кути повороту виробу для орієнтації та варіанти декомпозиції в процесі розміщення на платформі з забезпеченням рівномірного розподілу елементарних об'ємів виробу на платформі.
Keywords: патент; корисна модель; платформа; кути повороту; трикутник призм; опорні структури