Управління ефективністю використання виробничого потенціалу машинобудівних підприємств - Побережна, Наталія Миколаївна (Луцький національний технічний університет, 2012)
The theoretical position and guidance on strategic performance management using production capacity of industrial enterprises.

Досліджено теоретичні положення та методичне забезпечення зі стратегічного управління ефективністю використання виробничого потенціалу промислового підприємства.
Management efficiency of utilization of productive capacity engineering enterprises
Keywords: ефективність підприємства; управління стратегічне; спрямованість результатів; резерви; production capacity; efficiency; strategic management