Методичні вказівки до практичного заняття № 6 "Рекомендації щодо розслідування нещасних випадків. Розслідування нещасного випадку з лаборантом хімічної лабораторії" - Кузьменко, Олена Олексіївна; Горбенко, Вероніка Володимирівна; Мезенцева, Ірина Олександрівна (My University, 2023)
Мета роботи ‒ ознайомлення з рекомендаціями щодо розслідування нещасних випадків на виробництві; набуття практичних навичок з розслідування і профілактики випадків виробничого травматизму.
Keywords: методичні вказівки; охорона праці; професійні захворювання; виробничий травматизм; аварії