Методика визначення перспективних значень основних показників банківської діяльності - Лернер, Юрій Ілліч; Самородов, Б. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті розроблено методику для визначення прогнозних значень таких основних показників діяльності банків, як операційний прибуток, чистий прибуток, рентабельність, амортизація, капітальні вкладення, які можуть бути використані при аналізі та оцінці можливості виходу банку на зовнішні ринки з метою зовнішнього залучення коштів. На основі розробленої методики розраховані показники для конкретного банку.

In the paper the technique of determination of the predicted values of such basic indicators of activity of the banks as operation profit, net profit, profitability, amortization, capital expenditure, which can be used for analysis and estimation of possibilities for emergence of the bank to the foreign markets for the purpose of external holdings is developed. On the basis of created technique the indicators for the concrete bank are determinated.
Keywords: прогнозування; прибуток операційний; прибуток чистий; рентабельність; амортизація; вкладення капітальні; bank activity; prediction; operation profit; net profit; profitability; amortization; capital expenditure