Діджиталізація процесів управління персоналом як конкурентна перевага в міжнародному бізнесі - Перерва, Петро Григорович; Сусліков, А. В.; Линник, А. А. (Інтерсервіс, 2024)
Доведено, що діджиталізація дозволяє автоматизувати багато рутинних задач, таких як обробка документів, облік робочого часу та процеси навчання. Це відкриває можливості для персоналу та керівництва зосередитися на стратегічних завданнях та розвитку бізнесу. Цифрові інструменти дозволяють створювати спеціальні онлайн-платформи для залучення та комунікації з персоналом. Це може підвищити рівень зацікавленості працівників у житті компанії, сприяти зміцненню командного духу та зниженню текучості кадрів.
Keywords: інформаційні технології; діджиталізація; управління; персонал; конкуренція; промислові підприємства