Сучасні технології штучного інтелекту - Вознюк, Єгор Олегович; Кучинський, Володимир Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що штучний інтелект можна використовувати в маркетингу впливу, щоб прискорити пошук потрібних блогерів для співпраці. Штучний інтелект виявляє тих, у кого менше фальшивих підписників. Зміни в уподобаннях користувачів можуть поступово переходити від звичайного пошуку до пошуку за допомогою голосових помічників, що змінює весь цифровий маркетинг. На даний момент багато будинків в Європі і США вже оснащені «розумними колонками», які реагують на голосові команди.
Keywords: штучний інтелект; маркетинг впливу; цифровий простір; підприємства