Фактори ризику застосування комп'ютерних засобів вводу - Боцюра, І. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Розглянуто негативний вплив, спричинений засобами вводу інформації при довготривалій роботі за комп'ютером на здоров'я людини та способи його подолання.

The negative impact caused by the means of entering information during long-term work on the computer on human health and ways to overcome it are considered.
Risk factors of use of computer input devices
Keywords: ергономіка; клавіатура; перенапруження; комп'ютер; ergonomics; keyboard; overwork; computer