Сорокіна, С. В.Борзило, М. В.М'ячиков, О. В.2017-07-182017-07-182009Сорокіна С. В. Збагачення плавлених сирів рослинними компонентами / С. В. Сорокіна, М. В. Борзило, О. В. М’ячиков // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 22. – С. 127-131.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/30716Наведено результати досліджень по оцінці якості нового виду молочних продуктів, виготовленого на основі плавленого сиру з додаванням овочево-рослинного компоненту з кропу та зародків пшениці. Визначено, що розроблений продукт має більш високу харчову та біологічні цінність ніж його аналоги.The results of researches are resulted by estimation of qualities of the new type of milk products, made on the basis of melted cheese with addition of vegetable-vegetable component from a dill and embryos of wheat. It is certain that the developed product has higher food and biological value than his analogues.ukтеорія адекватного харчуваннямолочна продукціяовочево-рослинна сировинаорганолептичні показникифізико-хімічні показникибіологічна цінністьЗбагачення плавлених сирів рослинними компонентамиArticle