Розробка та модернізація устаткування для виробництва кисломолочних продуктів - Литвин, Аліна Олегівна; Агудов, Валерій Іванович; Несвятипаска, Євгеній Сергійович (MDPC Publishing, 2023)
Харчова промисловість відноситься до однієї з галузей економіки, що найбільш динамічно і швидко розвиваються. Хоча вектор цього розвитку може змінюватись в залежності від національних особливостей та фінансових можливостей тієї чи іншої країни. Але обладнання цих виробництв потребує постійного удосконалення та модернізації задля підвищення ефективності процесів та зменшення енерго- та капіталозатрат.
Keywords: ультрафільтрація; сир; мембрана; молочний продукт; молоко