Кількісні методи контролю якості процесів управління проектами - Дорош, М. С.; Баранюк, І. А.; Ітченко, Д. М. (НТУ "ХПІ", 2014)
В статті розглянуто існуючі методи контролю якості з подальшою їх стратифікацією для виявлення галузей їх застосування в управлінні проектами. Запропоновано використання методу побудови гістограм для контролю якості процесів управління проектами, представлені їх основні форми та параметри. Наведено приклад практичного використання запропонованих методів.

The existent methods of quality control with their further stratification for the revealing of spheres of their usage in projects management are considered in the article. The usage of histograms building method for the control of quality of projects management processes is offered, their basic forms and parameters are present. An example of the practical use of the offered methods is given.
Keywords: гістограми; обмеження; освоєний об’єм; конкурентоспроможність; project management; methods of control; histograms; tolerance limits; work performed