Методичні вказівки щодо практичних занять з навчальної дисципліни "Економіка підприємства" - Маслак, Марія Володимирівна; Передрій, Андреа Елізабет Юріївна (My University, 2018)
Навчальний курс дисципліни «Економіка підприємства» базується на вивченні теорії та методологічних засад засвоєння практичних навичок управління підприємством у конкурентному середовищі, формування умінь ефективного використання ресурсного і виробничо-господарського потенціалу, забезпечення розширеного самовідтворення на основі інвестиційно-інноваційної моделі розвитку.
Keywords: методичні вказівки; управління підприємством; управління виробництвом; діяльність господарська