Проблеми енергозбереження та шляхи їх вирішення в малій енергетиці України - Білоцерківський, Олександр Борисович; Другова, Олена Сергіївна (Діоніс, 2011)
Визначено поняття малої або комунальної енергетики. Розглянуто основні показники та проблеми малої енергетики України. Наведено основні шляхи вирішення проблем енергозбереження в малій енергетиці України.
Keywords: комунальні підприємства; теплові мережі; мала (комунальна) енергетика; паливно-енергетичний комплекс України; проблеми енергозбереження; енергозбереження; енергетика; теплопостачання