Методичні вказівки до практичного заняття "Порядок визначення страхових тарифів. Розрахунок величини єдиного соціального внеску" з дисципліни "Державне страхування від нещасних випадків на виробництві" - Кузьменко, Олена Олексіївна; Мезенцева, Ірина Олександрівна; Вамболь, Сергій Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Мета заняття: ознайомитися з порядком визначення страхових тарифів в системі загальнообов'язкового державного соціального страхування та оволодіти методикою розрахунку величини єдиного соціального внеску до страхових фондів України.
Keywords: методичні вказівки; практичне заняття; страхові тарифи; соціальний внесок; державне страхування; охорона праці