Фактори сучасного маркетингу в туристичному бізнесі - Грідіна, Аліна Олегівна; Волченко, Анна Сергіївна; Перерва, Петро Григорович (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2021)
Доведено, що залежно від мети подорожі розрізняють такі туристичні ринки: ринок рекреаційного туризму; ринок зеленого туризму; ринок етнічного туризму; ринок ділового туризму; ринок спортивного туризму; ринок релігійного туризму; ринок екстремального туризму та інші.
Keywords: конкурентні переваги; туристичні ринки; зелений туризм; попит