Программный комплекс для моделирования переходных процессов в пневматических системах транспортных средств - Крамской, А. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
Розглянуто основні залежності та принципи побудови програмного комплексу для моделювання тривимірних просторових течій у проточних порожнинах пневмоапаратів транспортних засобів. Запропоновані основні принципи розподілення обчислень та особливості їх реалізації. Показано, що моделювання з обмежувачами дозволяє більш точно описувати характеристики потоку.
Keywords: пневматические аппараты; формулировка Колгана; неструктурированные сетки; схема Рунге-Кутта; теплообмен