Спосіб отримання фармакологічно активної ліпосомальної композиції, що містить цитохром С, та ліпосомальна композиція, отримана таким способом - Григор'єва, Ганна Савівна; Кацай, Олексій Григорович; Краснопольський, Юрій Михайлович; Прохоров, Віталій Валентинович; Хромов, Олександр Станіславович; Пасєчнікова, Наталія Володимирівна; Добреля, Наталія Володимирівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2019)
Винахід належить до фармацевтики та стосується способу отримання ліпосомальної композиції, що містить цитохром С, та отриманої цим способом фармакологічно активної ліпосомальної композиції, яка може використовуватись як засіб поліфункціональної фармакотерапії, зокрема, в офтальмології, гематології та кардіології.
Keywords: патент; винахід; фармацевтика; ліпіди; кріопротектор